Onze Gastlessen

NIEUW!

Vanwege COVID-19 zijn al onze gastlessen ook volledig digitaal mogelijk!

Gastlessen

In een gastles doorlopen we verschillende aspecten van Bouw je BEP. Zelfstandig of in groepjes zetten leerlingen een BEP in elkaar en geven zij er een creatieve draai aan om BEP te personaliseren en programmeren we een aantal emoties en gekke bekken. Na afloop heeft iedere leerling hun eigen dummy BEP, een ge3Dprinte mini BEP en natuurlijk een BEPificaat.

Ook geven wij les in 3D tekenen en 3D printen. Na afloop van de les hebben zij kennis gemaakt met de basis van Tinkercad en één of meerdere creaties gemaakt waarna ze kunnen worden uitgeprint.

Onze gastlessen worden met u afgestemd op leeftijd, ervaring, gewenste tijdsduur en aantal leerlingen. Wilt u een gastles boeken? Neem dan contact met ons op via [email protected] of vul het formulier hieronder in.

€ 399,-

3D teken & print les

Tijdens de gastles gaan we met Tinkercad aan de slag. Tinkercad is een kindvriendelijk en toegankelijk 3D teken programma waarin het iedereen lukt om iets moois te maken. We vertellen ook meer over 3D printers en printen de mooie creaties van de kinderen uit!

€ 449,-

Bouw je BEP les

Op locatie verzorgen wij een les van 1,5 tot 2 uur met een pauze halverwege. Wij gaan samen met de leerlingen ontdekken hoe de puzzelstukken van BEP in elkaar moeten. Als alle puzzelstukken passen en je hebt BEP versiert naar je eigen ontwerp, dan brengen we BEP tot leven door behulp van programmeren. Tijdens deze les behandelen we de basis van het bouwen, personaliseren en programmeren van BEP.

Extra opties:

  • In overleg kan de inhoud van de gastles aangepast worden op thema/project van school,
  • De lessen kunnen gekoppeld worden aan: techniek training voor leerkrachten, wedstrijden en evenementen.

Gastles boeken?

Neem daarvoor gerust contact met ons op. We adviseren u graag! U kunt ook onderstaand formulier invullen voor een vrijblijvende offerte.

Bouw je BEP Leskisten

In jouw school aan de slag met Bouw je BEP?

Meer weten over BEP?

Lees hier alles over BEP!

Over ons

Ontmoet het team achter bouw je BEP.